Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
9.6.2020, Jan Vítek, aktualita
Nová studie založená na sledování vzdáleného vesmíru pomocí Hubbleova vesmírného dalekohledu tvrdí, že tvorba prvních hvězd i galaxií v mladém vesmíru započala dříve, než si astronomové mysleli. 
Jsou to blbosti, jsou to jen teorie na které se snaží napasovat nějaký matematický model, který jím stejně nevychází.

Tak jak páni vědci kecají nesmysly o posunu litosférických desek, přitom jaksi zapomínají vysvětlit co tyto litosférické desky pohání, že by do sebe naráželi a zvedali pohoří....

oóó né snad nechcete slyšet o tom, jak Vám budu konspirovat o tom že se země zvětšuje? Né kontinenty do sebe ani náhodou nezapadají, né né paní učitelka a vědci říkali a Crha je hlupák, že ano.

A najednou jiní vědci co o konspirační teorii zvětšování země nic neví začnou cosi mlít o obrovské podzemní nádrži plné vody... Aha, voda je tvořena vodíkem, jedním z nejlehčích prvků... moje teorie zní, zemské jádro je ze supertěžkého materiálu, které dokáže zachytávat částice ze slunce, zpomalovat, zpomalením se zahřeje a vytvoří atomy vodíku a za působení obrovského tlaku a teploty jej přemnění na různé materiály, od vodíku, přes kyslík, železo až po zlato. A jak tyto částice těžknou, dostávají se dál a dál od jádra protože jsou vypuzovány nově vzniklým materiálem. Tím se země rozpíná, větší oběžná délka pak způsobuje, že se jakoby země zpomaluje, ale ona nezpomaluje, jen se zvětšuje a proto se jednou za čtyři roky musí přidat opravná sekunda, protože prostě oběh trvá delší dobu při stejné úhlové rychlosti.

Myslíte že lžu? Tak pozorujte, že v případě zatmění slunce měsícem do čtrnácti dnů dojde k obrovským zemětřesením, která jsou čím větší čím víc zatmění přejde přes střed zeměkoule kde je jádro.

Však naše planeta je část slunce, je jeho dítětem, stejně tak jako mars, merkur i venuše. Je to přirozený cyklus, kdy se od slunce oddělí nějakým výronem část hmoty, ta se ve volném prostoru vesmíru zformuje do koule a postupem času se vzdaluje od slunce přitom jej obíhá. Jak se vzdaluje tak postupem chládne.

Vy čtete v bibli o potopě a o noemově arše, která převezla všechny zvířata po velké potopě. Samozřejmě že základ příběhu je správný, akorát za ty stovky tisíc let se na ten příběh nabalila fantazie. Takže nějaká vesmírná loď prostě vzala všechny zvířata a převezla je z Marsu na Zemi. A nemělo se jednat o potopu, ale o to že jak mars přišel atmosféru, klesl tlak a voda v oceánech na marsu začla vřít, vypařila se a sluneční vítr ji odval do dalekého vesmíru, prvky se rozpadli a zachytil je uran s neptunem. Proto to popsali jako potopu, kdy se prostě voda dostala do celé atmosféry, něco jako 100% vlhkost. Jádro marsu vychladlo protože bylo už příliš daleko od slunce, zastavilo se, tím přestala existovat magnetická ochrana proti slunečnímu větru, který odvál atmosféru marsu pryč. On ji neodvál nikam pryč, tuto atmosféru zachytil jupiter, jupiter je plynný obr, proč asi? kde se vzaly kupy plynů ze kterých je obří jupiter? Ano z atmosféry planet které obíhaly slunce před bilionama let. Až se Mars dostane na úroveň saturnu, bude roztrhán na kusy a buď vytvoří další měsíc některé z těchto planet, nebo odletí někam do prdele a nebo se rozbije na šutry a bude tvořit kamený prstenec saturnu. Nejlehčí prvky jeho zbytku atmosféry zachytí neptun a uran však ne nadarmo mají podobnou atmosféru, náhoda? Nemyslím si. Tyto planety jsou velmi daleko a tyto velmi lehké plyny zpomalí až na konci naší sluneční soustavy a uran s neptunem pohltí tyto zbytkové plyny které nezachytil saturn s jupiterem z umírající planety zachytit. Oala a tady máte celou pravdu, takhle to je. Žádnej vědec mi tuto teorii nerozbije, protože sám ví úplný prd, já narozdíl od něho mám teorii která do sebe zapadá jak puzzle. Dokonce jsem o obřím jezeře pod zemí věděl dřív než slavní vědci. Stačí se podívat co je to geoid a zkřížit to s technologií proutkaření. Myslíte si že proutkaření je hovadina a okultismus? Blbost, je to jen vycvičená citlivost na změnu gravitace. Gravitace není ve všech místech stejná, gravitaci vytváří hmota, čím těžší tím větší gravitace, tudíž skála má větší přitažlivou sílu než voda, tudíž když jdete po povrchu země s proutkem a narazíte na nějakou dutinou v které je voda nebo vzduch tak proutek změní svou polohu protože prostě ta dutina tolik nepřenáší gravitaci jak pevná hornina a přestane ten proutek tolik přitahovat. Proto proutkař chodí tam a zpátky a hledá kde ta dutina začiná a kde končí, protože vlastně hledá onu změnu gravitace. Tam je nějaký zlom a tam je nějaká dutina v které může být voda.

Takže podle geodiu je jasné kde je spousta vody pod povrchem a kde je naopak jen spousta horniny a tvrdé skály. ­(žula se v těch hloubkách a teplotách chová jak voda, prostě teče­)

Tím jsem jen chtěl říci, že prostě dívat se na hvězdy je úplná pošetilost hloupých, protože k nám to světlo letí miliardy světelných let. Prakticky jen odhadujeme jak daleko mohou ty zdroje světla být. Takže se díváme na světla, která třeba už triliony let neexistují. Dobré ráno, navigujte lodě podle světla hvězdy která už dávno neexisuje, to je fajn ne? To Vám dává fakt hodně informací o vesmíru. Nedá vám to nic. Nejsme schopni pochopit smysl života tady na planetě ani naši vlastní planetu neznáme a neposloucháme ji, neposloucháme a nerozumíme ani vodě. A chtěli by jsme znát tajemství vesmíru a pak nějakej kripl příjde s tím, že tady něco vybouchlo a od té doby se vesmír rozpíná.... a všici tomu věří.... dokud se v tom matematickém vzorečku nenajde chyba.... Pak budeme hledat zas jinou teorii... analogicky: ­"a přece se točí­"...Jako další blbost jak chcete cestovat černou dírou která vše včetně světla pohltí a nikdy nevrátí ven?
Odpovědět0  3
Bobron79 (15) | 10.6.20208:43
Vy jste si něco šlehnul před spaním?
Ale třeba máte pravdu. Sepište to, spočtěte a nechte podrobit kritice. Možná dostanete nobelovku. ;­-)
Odpovědět2  0
Ferda1 (18) | 10.6.202010:33
To co jste napsal je pouze spousta nesmyslu, placate pate pres devate, pletete si hodinky a holinky. Vubec nemate poneti o tom, co je to vedecka metoda. Dukaz pro vase tvrzeni nemate zadny. Jeste chvili se budete snazit a vyfantazirujete si telepatii, telekinezi, zivou a mrtvou vodu atd... Skvelou inspiraci najdene napr. tady:
https:­/­/cs.wikipedia.org­/wiki­/Seznam_nositel%C5%AF_Bludn%C3%A9ho_balvanu
Odpovědět1  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.